Alle categorieën
Over ons

Over Uplift

Het unieke businessmodel. We verkopen niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. De behoefte van elke dealer is een van onze grootste zorgen. Elk project of aanbod is maatwerk. Elke dag innoveren we voortdurend om succes te garanderen in een groeiende markt.

Wie we zijn?

5 jaar zijn we begonnen met Uplift, het doel was om het geweldige sta-bureau te produceren tegen een ongelooflijke prijs, en daarnaast uitgebreide meubeloplossingen te bieden. Ontwerp, tooling, certificering, timing... Vandaag zijn alle producten goedgekeurd met de ISO9001, CE, TUV, BIFMAx5.5 en UL certificaten. 30+ ontwerppatenten die anderen ervan weerhouden een soortgelijk product te verkopen in directe concurrentie met onze dealers. Het unieke businessmodel. We verkopen niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. De behoefte van elke dealer is een van onze grootste zorgen. Elk project of aanbod is maatwerk. Elke dag innoveren we voortdurend om succes te garanderen in een groeiende markt.

Ontwikkelingsgeschiedenis

Onze middelen en inspanningen zijn gericht op het helpen van onze klanten bij het creëren en bouwen van hun merken en bedrijven, waarbij de voordelen voor de klant centraal staan ​​bij onze beslissing.

2008

2008

Betreden in de plaatwerkindustrie

Devin, algemeen directeur met als hoofdvak mechanische fabricage met een sterke theoretische kennis, begon in 2008 te werken in een plaatwerkfabriek. Tijdens het werk maakte Devin volledig gebruik van de opgedane kennis om hard te oefenen en kreeg al snel de kans om het management te betreden.

2013

2013

Houdry opgericht

Met een achtergrond van 6 jaar productie- en managementervaring in de plaatwerkindustrie, begon Devin zijn eigen bedrijf Houdry op te richten. Het voormalige bedrijf bood Houdry een sterke ondersteuning zowel in product als in technologie. Toen begon Devin de import- en exportactiviteiten van plaatwerkproducten en behaalde een goed resultaat.

2014

2014

Nieuw product sta-bureau ontwikkeld

Voor ons is plaatwerk verre van genoeg. Daarom begonnen we marktonderzoek te doen en het juiste product te selecteren om ons productassortiment aan te vullen. Na diepgaand marktonderzoek ontdekten we dat het in hoogte verstelbare bureau een zeer grote potentiële markt heeft. Dus begonnen we te werken aan productonderzoek, screening van leveranciers van hoge kwaliteit, marktpromotie enz. We kregen uitstekende feedback van de markt en de algehele verkoop van het bedrijf was ook enorm verbeterd

2018

2018

Slimme meubelfabriek opgericht en een intern R&D-centrum opgezet

Naarmate de tijd verstrijkt, werd een sta-bureau steeds populairder. We waren van plan om te investeren in de oprichting van een slimme meubelfabriek en deze werd in 2018 voltooid. Tegelijkertijd werd het nieuwe bedrijf Uplift opgericht en werden ingenieurs en technici met meer dan 20 jaar ervaring in de sector van TIMOTION (industrie TOP2) ingehuurd om ons eerste elektrische sta-bureau ontwikkelen, dat een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf opende. In hetzelfde jaar namen we deel aan de eerste internationale tentoonstelling in Dubai om onze 5 productcategorieën te tonen (sta-bureau met twee motoren, sta-bureau met één motor, L-vormig sta-bureau, rug-aan-rug werkstation en sta-bureau met handslinger). aan internationale klanten en heeft met succes vele zakelijke samenwerkingen tot stand gebracht.

2021

2021

Fabriek uitgebreid

De ruimte van de huidige fabriek was verre van voldoende met de toename van bestellingen. In 2021 hebben we geïnvesteerd in de uitbreiding van de fabriek van oorspronkelijk meer dan 2,000 vierkante meter naar meer dan 7,000 vierkante meter vandaag, meerdere productielijnen toegevoegd en intelligente machines en apparatuur geïntroduceerd, alleen om de doorlooptijd van bestellingen te verkorten, het kwaliteitscontroleproces te verbeteren en tot slot de kwaliteit van producten verbeteren.

2022

2022

Een nieuw veld - barrièrevrij leven

Tegenwoordig heeft ons bedrijf sterke R&D-mogelijkheden. Afgezien van een sta-bureau, maken we volledig gebruik van elektrische heftechnologie en beginnen we het thuisveld te betreden en creëren we een barrièrevrij leven, inclusief barrièrevrije kasten, barrièrevrije spoelbakken, barrièrevrije haard en andere producten. We zijn erop gericht mensen met een handicap en ouderen te helpen gemakkelijk met dagelijkse problemen om te gaan.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

Fabrieksrondleiding

Kwaliteit

Kwaliteit is altijd de eerste prioriteit geweest

Kwaliteitscontrole voor ontwikkeling van nieuwe producten

Sample Test

Productontwikkeling en -ontwerp proberen aan de behoeften van klanten te voldoen, terwijl de uitvoerbaarheid en betrouwbaarheid van het product wordt gewaarborgd en uitgebreide functionele tests op monsters worden uitgevoerd om elk mogelijk probleem te controleren en op te lossen.

Kwaliteit
Kwaliteit

Kwaliteitscontrole massaproductie

Altijd voldoen aan gestandaardiseerd proces

01 Inkomende inspectie
Inkomende inspectie

Binnenkomende materialen van het product zijn onderworpen aan een bepaald percentage monsternemingsinspecties volgens nationale normen.

02 Inspectie tijdens het proces
Inspectie tijdens het proces

Tijdens het productieproces zullen verschillende vormen van inspectie worden uitgevoerd.

03 Halffabrikaten Inspectie
Halffabrikaten Inspectie

100% testinspectie voor de kolom, 5% bemonsteringsinspectie voor andere accessoires.

04 Voltooide inspectie
Voltooide inspectie

Wanneer de productie is voltooid, wordt 5% van het product geassembleerd voor bemonstering.

05 Uitgaande inspectie
Uitgaande inspectie

Voor verzending worden de hoeveelheid en de buitenverpakking van het product gecontroleerd.

Certificaat bewijst dat we gekwalificeerd zijn

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Grote markt

Op dit moment zijn de producten geëxporteerd naar meer dan 50 landen en regio's, vooral naar Europa, Amerika en Australië.

  • 50

    Exportland

  • 10

    Toonaangevend in de markt

Grote markt
Duitsland
Australië
Verenigde Staten

Groot-Brittannië

Denemarken

Nederland

België

Polen

Finland

Litouwen

Oekraïne

Singapore

Zuid-Korea

Japan

Canada